fb

Despre noi

Misiune

Să oferim absolvenților noștri o fundație academică solidă care să le permită să urmeze și să reușească într-o carieră IT. Punem accentul pe însușirea cunoștințelor teoretice pe dobândirea abilităților fundamentale de programare software și dezvoltarea soft skills prin exemple și exerciții practice.

Viziunea noastră este de a pregăti și motiva cursanții pentru o lume în continuă schimbare, insuflându-le dorință de învățare, gândire logică și analitică și încredere în sine.

Valori de bază

Lucru în echipă

Apreciem fiecare cursant, membru al echipei noastre și încurajăm comunicarea deschisă și onestă. Opiniile și ideile noi sunt binevenite de la toți membrii echipei, iar aceste idei ne ajută să modelăm modul în care lucrăm.

Inovație

Ascultăm cursanții noștri și oferim cele mai inovatoare soluții. Îmbrățișăm noi moduri de lucru într-un mediu în continuă evoluție. Procesul de predare este orientat catre practică, lucru in echipa, dezvoltare soft skills și pregatire pentru interviu

Vrei mai multe detalii despre cursurile noastre?

Integritate

Ne tratăm cursanții și clienții cu respect, construind relații bazate pe deschidere reciprocă și onestitate. Depășirea constantă a așteptărilor este modul în care ne dezvoltăm.

Ambiție

Refuzăm să facem compromisuri în ceea ce privește calitatea. Suntem o echipă entuziastă care lucrează într-un mediu energic. Întotdeauna căutăm persoane talentate dornice să-și atingă potențialul.

Nelămuriri? Lasă-ne un mesaj, si revenim noi!